torsdag 28. januar 2010

Perspektiv på game og extraction

Jeg håper denne posten hjelper folk å se hva det er som er flaskehalsene i en pick-up, hva de trenger å jobbe med osv. Dette er en post laget for folk som har et bra nok game til at attraction ikke er et problem lenger, som allerede har et godt fundament å bygge teori på, og som er flinke til å lese targetet sitt når de er i felt. Dette er et perspektiv folk kan se gamet sitt fra, slik at man kan se feilene sine lettere og rette de opp, slik at gode sett går videre til en close. Jeg tror det er her det stanser for mange.

--------------------------------

Å håndtere "Extraction LMR" handler mer om å fjerne, eller redusere hva som står i veien for at hun blir med hjem enn å "game" henne til å ha lyst til å bli med. Når en mann står og råkliner og tafser på en dame som er seksuelt tiltrukket av han, så ER det en del av henne som vil bli med han hjem og bli pult veggimellom, men hvor lyst hun har er sjelden flaskehalsen.

Hvis man ser for seg en dame som ikke har ASD, ikke trygghets/comfortbehov, ikke er en sucker for hva venninnene hennes synes, ikke tror du dømmer henne for noe, ikke ser på deg som kjærestemateriale, ikke har masse bagasje etc, dere har en komfortabel tone og kino osv, og denne dama er seksuelt tiltrukket av deg, så er det ikke langt igjen før du [I]kan[/I] pule henne veggimellom. Et ekstremt enkelt target. Målet ditt bør være å gjøre hun du prater med til et "enkelt target."

Målet bør være å game opp en dame slik at hun er helt komfortabel og helt kul med å bli med hjem, og ikke at man bare bombarderer henne med game og kåthet på tross av at hun ikke vil være komfortabel med å bli med videre.

Når man ser på det på denne måten, så ser man hvorfor target-selection er viktig (valg av targets med få problemer som står i veien for at du trekker henne), man ser tidlig i settet om det er vits i å fortsette å henge rundt, man ser at hun ene som datt av kroken hadde vært LETT å få i seng hvis hun bare hadde vært sammen med noen andre mindre pertentlige venninner, man ser hvorfor man ikke bør fremstå som kjærestemateriale i mange tilfeller osv. Man ser også hvor det er viktig med comfort og rapport (og hvor det er absolutt waste med tid), hvor det er viktig å lede, og hvordan man aktivt bør gjøre ting enkelt for dama man prater med.

Man ser også at hele pick-upen og hele personen du fremstår som, påvirker om du greier å extracte eller ikke, og at det kan være en fordel å up-playe/down-playe enkelte deler av gamet ditt avhengig av hva slags dame man prater med. "Extraction-prosessen" starter når du åpner dama. I løpet av settet (hvor du leser henne konstant hele tiden), så vil/bør du plukke opp hva det er som trengs å gjøres, og du vil aktivt jobbe for å fjerne de tingene som kommer til å være i veien for deg når du vil trekke, og for den saks skyld hva som kommer til å gi LMR. Man ser også styrken i å kvalifisere henne inn i en rolle hun er komfortabel i, og som også gagner deg og penisen din.

Med det sagt, så jo kåtere og fullere dama er, jo mindre betyr alle disse hindringene for henne. Du trekker som regel på et BT high-point, når hun er gal etter deg, etter å (helst) hengt på deg og kyssa og klina en god stund, og vært kåt av og på flere ganger, ikke rett etter at du har kjørt soporno-praten.

Av og til riktignok, så har du ikke fått kjørt nok game på dama til at du vil greie å trekke henne, men hun er på god vei, og dere liker hverandre. Klokka er 02:55, og nå er det make or brake. Game-sensen din sier at hvis du går for å trekke nå, så vil hun ikke være komfortabel nok, og du vil få et nei, så du prøver ikke på det. Her kommer "plausible deniability" inn, som er konseptet om at hvis du har en unnskyldning for å trekke dama hjem som lover noe mer komfortabelt enn å dra rett hjem å pule, så vil hun lettere bli med på det selv om hun forstår at det kan være en mulighet. Eksempler er "Vi pleier å ha sykt kule fester et par timer etter stengetid frem til bussene begynner å gå hjemme hos oss på fredager, dere er jo kule og bør bli med!" eller "Bli med på rock-band!" (creds huleboerne), eller "Vi skal se på Eddie Murphy RAW og røyke shisha og spise mat hjemme hos oss nå, dere må bli med!" (cred TD). Dette er alle ting som gjør det enkelt for jentene å bli med hjem. ALDRI bruk ordet nachspiel, det trigger ASD har jeg funnet ut.

Disse elementene faller jo såklart sammen... noen ganger så legger man opp alt perfekt til å trekke dame, men innser at det er mer safe å kjøre plausible deniability. Kanskje har du lyst til å dra på nach, og vil ha med jenter til kompisene dine.

-Mental

1 kommentar:

  1. Hei, Mental! Mye bra lesning på bloggen!
    Jeg driver med research til en dokumentar og skulle veldig gjerne stilt deg noen spørsmål:)

    Jeg fant ikke noe kontaktopplysninger, men hvis du kunne kontaktet meg via mail eller telefon hadde jeg blitt veldig glad:)

    Mail: rhavdahl@hotmail.com
    Tlf: 97 64 52 53

    Mvh
    Richard T. Havdahl, Filmstudent

    SvarSlett